ISPOVEST SRPKINJE O PREVARI JE RASTUŽILA MNOGE: Za devojku sa kojom se družio rekao je da mu je SESTRA OD TETKE
Prevara, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

neverovatno

ISPOVEST SRPKINJE O PREVARI JE RASTUŽILA MNOGE: Za devojku sa kojom se družio rekao je da mu je SESTRA OD TETKE

Ispovest jedne Srpkinje mnoge je rastužila, ali i razbesnela. Ona je podelila svoju ljubavnu priču koja je završena prevarom i to sa devojkom koju joj je bivši momak predstavio kao sestru od tetke

Objavljeno: 19:05h

"Sa mojim bivšim dečkom sam se upoznala nekoliko dana nakon Nove godine. Nakon pet dana smo se smuvali i bili smo zajedno dva meseca i nekoliko dana. Imali smo poverenje jedno u drugo. Ali, u njegovom okruženju ima dosta mojih prijatelja koji su mi sve prenosili iako ih ništa nisam pitala. On je ostao sa svim svojim bivšim devojkama u zaista extra odnosima, osim sa jednom - sa jedinom devojkom koju je voleo. Priznao mi je da je osetio opet nešto prema njoj kada ju je video, ali je govorio kako mene voli. I poverovala sam mu. Ona ga je stalno cimala i slala mu poruke (prijateljske) i nisam obraćala pažnju na to jer sam od njenih drugarica čula da voli jednog dečka, koji je moj drug. Kada sam ga pitala potvrdio mi je da ga ona juri. Tu je bila moja greška što nisam pridavala pažnju tome", započela je devojka ispovest na forumu "Ana".

"Sve je bilo ok, ali mi je jednog dana stigla poruka da raskidamo, a razlog je bio da me previše voli i ne želi vise da me povređuje. A ja sam i u to sam poverovala! Samo nisam znala kad je on to mene povredio i zašto je mislio da me povređuje. Pitala sam ga i reko mi je kako zna da me povređuje, ali mi nije reko i kako.

On mi nije dopustao da ga zaboravim, nedelju dana mi je slao kako mu jedino ja značim, hteo da me vodi na veceru, zvao me "malena" i podsećao na zajedničke trenutke. Kada više nisam mogla to da podnesem rekla sam mu da prekine i da se ponasa prema meni kao prijatelj. Tada smo postali "najbolji drugari".

Nakon dva dana čula sam da on već dve nedelje dolazi na trening (trenira plivanje) sa nekom devojkom i da se ne ponašaju baš kao prijatelji. Kada sam ga pitala rekao mi je da je to njegova mlađa sestra od tetke i opet sam poverovala!

Dve nedelje nakon raskida sestra mi je rekla da ga je videla sa drugom devojkom dok smo mi bili zajedno i opisala mi je. Izgledala je baš kao i ta devojka koju je moj bivši mnogo voleo. Pitala sam ga da li je to tačno i on je počeo da valja dosadnu priču kako nije tačno, kako on nikada nije prevario devojku, pogotovo mene jer mu mnogo značim... Da bih ja mesec dana nakon raskida saznala da se on pomirio sa onom devojkom i da ona trenira plivanje dva meseca!

Jednom prilikom sam ih srela zajedno u gradu i ona se negde izgubila, a on je nastavio da se šeta sa mnom i mojom drugaricom, a onda smo se samo on i ja setali, grlio me i ja sam ga malo zagolicala i on mi je pretio da će da me poljuibi, drzao me za ruku... A bio je sa tom devojkom! Sinoć sam se šetala sa društvom i srela ih... Moja drugarica ih je pitala koliko su zajedno i ona je rekla mesec i po, a on je prekinuo i reko mesec i šest dana. Ona se malo zbunila. Prebrojala sam u sebi, on i ja smo raskinuli pre mesec i sedam dana!

Sada su se sve priče poklopile! Prevara! Prevario me je! Bar ja tako mislim! Ali pažljivo je sve osmislio. Ja mislim da ta devojka i ne zna da je on mene prevario, s obzirom na to da nije druželjubiva i niko nije mogo da joj kaže da smo on i ja bilo zajedno.

Međutim, znajući njega ne verujem u potpunosti u to. Niko od njegovih drugova nije znao da je on sa tom devojkom dok im ja to nisam rekla (extra sam sa celim njegovim društvom). Kad me vidi drago mu je i mislim da oseća još nešto prema meni.

"Da li da se smuvam sa bivšim?"

Razmišljam da se pomirim sa bivšim jer znam da bi ga to zabolelo ukoliko još nešto oseća prema meni, ali nisam sigurna", napisala je devojka u ispovesti na forumu "Ana" i većina ju je odgovarala od ideje da se sveti bivšim dečkom jer tako čini štetu i problem prvenstveno sebi.

Šta biste je vi posavetovali? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.